-LIFE READINGS-


Vad är Life Readings?

Jag Heter Linda men jag kallar det Life Readings när jag jobbar med andlighet
eftersom jag tyder livet.


Och det är en fantastisk gåva som jag är oändligt tacksam över att besitta!
Jag har så långt tillbaka jag kan minnas sett andar och auror, och kanske just pga det haft en förundran och farsination för det övernaturliga. Det har aldrig försvunnit och alltid funnits där lika naturligt som att himlen är blå.

Som 11 åring upptäckte jag för första gången spådommen.
Vi hade en stor gul bok hemma som min mor hade köpt den hette stora boken om divination eller något liknande..Jag älskade den boken, och kunde sitta och titta i timmar i den, för att lära mig om  alla de fantastiska divinationsverktygen som där fanns. Det första som fångade mitt intresse var handtydningen och när jag slog upp handtydningssidan i boken för första gången blev jag så pass fast att jag efter timmar och timmar av övning gjorde mina egna prov, fast besluten i att det riktigt skulle fastna i mitt huvud.
Jag satt och smyg kollade på människors händer på bussen och detta fortsatte i takt med att jag utvecklades. Ungefär vid samma tid satt jag och tittade i min farfars bokhylla på landet. Och fann en hel drös fantastiska böcker om örter och örtmedicin.
Det va början på en livslång förälskelse i växternas fantastiska värld... jag samlade växter en hel sommar och tvingade mina stackars familje medlemmar att bla. dricka åkerfräken-te vid förskylning och hallonblads-tinktur vid magont.

Under de följande åren utvecklade jag mina kunskaper i divination, örter och magi.
Det fanns inget stopp på min kunskapstörst. Och min trygghet växte sig starkare både i mig själv och i mina kunskaper.
Efter något år började jag utveckla mina egna örtprodukter som jag sedan sålde på mässor.
Salvor, teer, tobaksblandningar och amuletter.
Vid 23 års ålder började jag hålla mina första kurser i örtmedicin och växtmagi samt vardagsmagi för livetshus .
Och under åren som sedan följt har jag sysslat med många olika sorters spådom, meditation, magi och medialitet.
Men jag har även haft stunder då det helt vilat.

Men livet tar sina vändor och min utveckling har spurtat de senaste åren och jag har hunnit med att utveckla kurser, testa på att driva andligt cafe och butik, varit med på många mässor och har haft oändligt många fantastiska kunder med oändligt många olika behov.

Jag är nu mera även en kanal där jag kanaliserar olika entiteter och guider och talar kosmiskt ljus språk vilka jag även håller kvällar och privata sessioner i.. det är det mest magiska verktyget jag nu mer besitter och det skapar verkligen underverk.
 
Mina många titlar är bla, Häxa, Medium, Handatydare, Handanalytiker,
Tasseolog, kanal, stjärnfrö och LivsTydare!

Varmt Välkommen!
/ LindaOm du skulle vilja komma i kontakt med mig finns jag att nå på:
Mail@lindaweiland.com